Aktuelt

Nye Narvik Sykehus

Nye Narvik Sykehus


Spennende ting skjer i byen vår. Et nytt stort og flott sykehus begynner å ta form. FDVcompagniet signerte nylig kontrakt med HENT og vi er engasjert for å ivareta rollen som FDV-koordinator gjennom hele prosjektet.

Majorstuhjemmene

Majorstuhjemmene


Ambisiøse miljømål og bærekraftige løsninger i alle faser i byggeprosjektet står i front for det som skal bli et knallfint sykehjem til glede for både beboere, pårørende og ansatte.

Alpinhotell Narvik

Alpinhotell Narvik


Hotellet, som blir eid av Nordic Gruppen og Holmøy Gruppen blir bygget midt i Narvikfjellets anlegg og skal driftes av Narvikfjellet. Allerede neste høst blir det tatt i bruk.

Hartvig Nissen VGS

Hartvig Nissen VGS


Å bygge gode skoler er noe av det viktigste man kan gjøre og nå skal tre gamle ærverdige bygninger rehabiliteres, det skal oppføres to nye bærekraftige bygg, samt lages et nytt uteområde til glede for elever, lærere og andre brukere av skolen.

Ny Bilia på Vollebekk

Ny Bilia på Vollebekk


Bilia skal etablere seg i nye lokaler med nybilsalg, bruktbilformidling og tilhørende verksteder. Bygget skal tilfredsstille miljøsertifiseringen BREEAM-NOR Excellent.

Voldsløkka Skole

Voldsløkka Skole


Den nye skolen blir på totalt ca. 14.000 kvadratmeter fordelt på et nybygg over fire etasjer og det verneverdige Heidenreichbygget som skal totalrehabiliteres. Skolen skal bygges som en åtte parallells ungdomsskole for 810 elever, 75 lærere samt administrasjonen.

Gimle 4

Gimle 4


HSH Entreprenør bygger tre nye studentboligbygg på Gimle i Kristiansand for SIA. Byggene oppføres i massivtre og med prefabrikkerte fasader i tre.